četvrtak, 20. siječnja 2011.

Zdenko Domančić

8.kat - Fenomen - iscjelitelj Zdenko Domančić [18.01.2011]

 
 
Osamdestih godina prošlog stoljeća rijeke ljudi hrlile su prema otoku Ugljanu. Svi smo tada bili u čudu jer pojavio se čovjek koji je rukama počeo liječiti. I od tada već trideset pet godina svojim radom provocira domaću i svjetsku medicinsku javnost. Kroz njegove ruke prošlo je 1.400.000 ljudi.

4 komentari:

Anonimno kaže...

Mislim, oprostite, ali zna se da je Zdenko doktor najbolji na svijetu. To je, prosto, fakt. A fakti su - fakti. Ono sto nije fakt, nije fakt. Jel fakt? Pozdrav iz Imotskog! Mirko Super.

Anonimno kaže...

Draga, gospođo; daljina je privilegij ogranicenog uma; drustvene znanosti su privilegirane ogranicenim umovima, lijecnici su programirani ogranicenim umovima, zar ne? Zna se. Mirko iz Imotskog. To je to. Super.

T. kaže...

Slažem se, Mirko. Svi mi, više-manje, prođemo kroz taj proces programiranja. Bilo kroz školu, religiju, odgoj, medije... Srećom, uvijek postoje oni koji izlaze iz okvira programiranosti i koji nam pokazuju šareni svijet umjesto onog crno-bijelog. Gospodin Zdenko je jedan od takvih i iznimno cijenim i poštujem njegov rad. Pozdrav sa KOrčule.

Alternativka

Anonimno kaže...

Drago mi je da se slazemo. Uistinu, potrebno je vise pameti, a manje tehnologije jer mi tako zivimo i takva je nasa sudbina. Pozdrav iz Imotskog! Mirko :) Super. :)

Objavi komentar